Gebakken shii-take

Gebakken shii-take als aperitiefhapje of bijgerecht

Ingrediënten:

Shii-take : 150 gr per persoon (als bijgerecht ), of
1 middelgrote per persoon (als aperitief)

Look : ½ teentje per persoon

Platte peterselie : ¼ bussel per persoon

Olijolie, boter of andere vetstof

Bereidingswijze :

Maak de shii-take proper met een borsteltje of keukenpapier

Snij in reepjes van 1,5 à 2 cm

Bak ze langs beide zijden in een pan of wok met voldoende vetstof

Je kan tijdens het bakken look en/of peterselie toevoegen

Gebruik zout naar eigen behoefte

Als aperitiefhapje kun je dit op een bordje leggen en bestrooien met een beetje fleur de sel

Dien warm op

Smakelijk,www.shii-take.be

Posted in Aperitiefhapje.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *